Skip to content

Stokman Transport beschikt over een uitgebreid wagenpark. We zijn daardoor flexibel inzetbaar voor het transport van uw goederen.

Onze chauffeurs rijden doorgaans met een schuifzeiltrailer die inwendig een hoogte heeft van 280 cm en die trailer is voorzien van heel veel opties. De trailers hebben een liftas, zijn dubbel gestuurd, hebben een hefdak én een schuifdak. Tevens zijn ze uitgerust met veel rongkokers voor het zekeren van lading, zijn ze rondom uitgerust met veel en goede verlichting en kan er een meeneemheftruck worden meegenomen.

Naast de schuifzeilopleggers beschikken we over 2 open opleggers. Een daarvan heeft zelfs een laadvloer die maar 1 meter hoog is. Beide open opleggers hebben een ontheffing voor transporten van 350 cm breed en 425 cm hoog.

Behalve de trekker-oplegger combinaties hebben we nog een conventionele combinatie. De bakwagen heeft een laadvloer van ruim 6 meter en kan een 12 ton/meter kraan meenemen voor het zelf laden en lossen van o.a. hooi, stro, riet, maar ook hout, kozijnen en andere materialen die naast de auto kunnen worden gelost en geladen. De aanhanger die hierachter hangt heeft een laadvloer van 1 meter hoog, heeft een vloer van 8 meter én kan een meeneemheftruck meenemen.

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een Terberg Kinglifter ofwel een meeneemheftruck. Onze Kinglifters zijn allemaal uitgerust met 2500 kg hefvermogen, een 4-weg rijsysteem om lange goederen te kunnen vervoeren en rondom goede (werk)lampen.

Naast de grote vrachtwagens beschikken we ook over 2 busjes; 1 kleine servicewagen met een laadvermogen van 500 kg en 1 pick-up die een bak heeft van 200 cm x 360 cm en een laadvermogen heeft van bijna 1500 kg.

Back To Top